ÄNTLIGEN PÅ GÅNG! UPPDATERINGAR MED VACCINATIONSPLATSERNA OCH TIDER FÖR TBEVACCINATIONSTILLFÄLLEN KOMMER KONTINUERLIGT HÄR PÅ HEMSIDAN. SÅ NU, FINNS DET HOPP OCH BEKRÄFTELSE PÅ ATT VACCIN LEVERANSEN OCKSÅ NÅR OSS. SMSPÅMINNELSER ÄR OCKSÅ PÅ GÅNG. PRISET ÄR TILLFÄLLIGT RABBATERAT FÖR ALLA SOM VARIT OCH ÄR BRA PÅ ATT VÄNTA:) TILLFÄLLIGT PRIS ÄR 350:-/ DOS OBEROENDE ÅLDER UNDER HELA JULI MÅNAD. FRÅGOR? SMSA ELLER RING GÄRNA 0708-760838 SÅ NI HÅLLER ER UPPDATERADE INFÖR ERT PLANERADE VACCINATIONSTILLFÄLLE.

Äntligen på gång! Uppdateringar med vaccinationsplatserna och tider för tbevaccinationstillfällen kommer kontinuerligt och i återuppstarten sakteliga. Så, nu finns det hopp och bekräfelse på att tbevaccinleveransen också når oss. Smspåminnelser är också på gång. Priset är tillfälligt rabbaterat för alla som varit bra på att vänta;) : 350:-/ dos oberoende ålder. Frågor? Smsa eller ring gärna 0708-760838.