LJUSDAL VÄLKOMMEN vid Ica Matpunkten, N:a Järnvägsg 58, lördagen den 22 okt 2022 kl 15.00-16.00. Vi undviker coronasmittan, tbevaccinerar utanför bussen och har skyddskläder. Utemottagning. Vänligen, håll avstånd, ha gärna med egen penna och kom gärna ihåg ev. vaccinationskortet. Ingen tidsbokning behövs. En hälsodeklaration fylls i inför bedömning. Rekommendationen är att det ska gå 7 dagar emellan covidvaccin och tbevaccinationerna. Välkommen!

LJUSDAL VÄLKOMMEN, vid Ica Matpunkten N:a Järnvägsgatan 58, lördagen den 22 okt 2022 kl 15.00-16.00. Tbevaccinationsbussen kommer regelbundet i sommar till er vid Matpunkten. Vi undviker coronasmittan, tbevaccinerar utanför bussen och har skyddskläder. Utemottagning. Vänligen, håll avstånd, ha gärna med egen penna och kom gärna ihåg ev. vaccinationskortet. Ingen tidsbokning behövs. En hälsodeklaration fylls i inför bedömning. Rekommendationen är att det ska gå 7 dagar emellan covidvaccin och tbevaccinationerna.

Pris:

Vuxendos: 400:- / dos

Barndos: 360:- / dos