HUDIKSVALL Välkommen! Tbevaccinering på gång utan tidsbokning vid Ica Maxi, Blockvägen 1, söndagen den 9 okt. 2022 kl 13.30-15.00. Vänligen, tillsammans håller vi gott avstånd och undviker coronasmittan. Har skyddskläder. Du fyller i en hälsodeklaration. Ha gärna med egen penna och ev. vaccinationskort. Rekommendationen är att det ska gå minst 7 dagar emellan covidvaccin och tbevaccinationerna. Pris: Vuxendos: 400:- Barndos: 360:-

HUDIKSVALL Välkommen! Tbevaccinering på gång utan tidsbokning vid Ica Maxi, Blockvägen 1, söndagen den 9 okt. 2022 kl 13.30-15.00. Vänligen, tillsammans håller vi gott avstånd och undviker coronasmittan. Har skyddskläder. Du fyller i en hälsodeklaration. Ha gärna med egen penna och ev. vaccinationskort. Rekommendationen är att det ska gå minst 7 dagar emellan covidvaccin och tbevaccinationerna. Pris: Vuxendos: 400:- Barndos: 360:-