LJUSDAL VÄLKOMMEN vid Ica Matpunkten, N:a Järnvägsg 58. Tbevaccinationsbussen kommer nu också regelbundet till er. Lördagen den 8 okt 2022 kl 15.00-16.00. Vi undviker coronasmittan, tbevaccinerar utanför bussen och har skyddskläder. Utemottagning. Vänligen, håll avstånd, ha gärna med egen penna och kom gärna ihåg ev. vaccinationskortet. Ingen tidsbokning behövs. En hälsodeklaration fylls i. Välkommen!

LJUSDAL VÄLKOMMEN vid Ica Matpunkten, N:a Järnvägsg 58. Tbevaccinationsbussen kommer nu också regelbundet till er. Lördagen den 8 okt 2022 kl 15.00-16.00. Vi undviker coronasmittan, tbevaccinerar utanför bussen och har skyddskläder. Utemottagning. Vänligen, håll avstånd, ha gärna med egen penna och kom gärna ihåg ev. vaccinationskortet. Ingen tidsbokning behövs. En hälsodeklaration fylls i. Välkommen!

Pris:

Vuxendos (fr 16 år): 400:-

BArndos: 360:-