HUDIKSVALL Välkommen! Tbevaccinering på gång utan tidsbokning vid Ica Maxi, Blockvägen 1, fredagen den 9 sep 2022 kl 16.00-18.00. Vänligen, tillsammans håller vi gott avstånd och undviker coronasmittan och har skyddskläder. Du fyller i en hälsodeklaration. Ha gärna med egen penna och ev. vaccinationskort. Rekommendationen är att det ska gå minst 7 dagar emellan covidvaccin och tbevaccinationerna. Pris: Vuxendos: 400:- Barndos: 360:-

HUDIKSVALL Välkommen! Tbevaccinering vid Ica Maxi, Blockvägen 1, på gång utan tidsbokning fredagen den 9 sep 2022 kl 16.00-18.00. Vänligen, tillsammans håller vi gott avstånd och undviker coronasmittan och har skyddskläder. Du fyller i en hälsodeklaration. Ha gärna med egen penna och ev. vaccinationskort. Rekommendationen är att det ska gå minst 7 dagar emellan covidvaccin och tbevaccinationerna.

Pris:

Vuxendos: 400:-

Barndos (<16 år): 360:-