SÖDERHAMN vid Ica Kvantum. Välkommen! Tbevaccinering på gång söndagen den 15 maj 2022 kl 16.00 – 17.00. Vänligen, tillsammans håller vi avstånd och undviker coronasmittan. Vi har skyddskläder och vaccinerar utanför bussen. Ha gärna med EGEN PENNA och vaccinationskort. Om du väntar få Covidvaccin så är rekommendationen att det ska gå minst 7 dagar mellan Covidvacc och annat vaccin.

SÖDERHAMN vid Ica Kvantum. Välkommen! Tbevaccinering på gång söndagen den 15 maj 2022 kl 16.00 – 17.00. Vänligen, tillsammans håller vi avstånd och undviker coronasmittan. Vi har skyddskläder och vaccinerar utanför bussen. Ha gärna med EGEN PENNA och vaccinationskort. Om du väntar få Covidvaccin så är rekommendationen att det ska gå minst 7 dagar mellan Covidvacc och annat vaccin.

Pris:

Barndos: 360:-

Vuxendos: 400:-