UPPSALA Välkommen! Tbevaccinering på gång vid ICA Maxi STENHAGEN parkeringen onsdag 4 maj kl 18.30-19.30. Vänligen, vi fortsätter att tillsammans skydda oss mot coronasmittan, håller avstånd, utemottagning. Ha gärna med egen penna och kom gärna ihåg vaccinationskortet. OBS! För barn och ungdomar < 19 år, så är tbevaccinet gratis denna säsong. Nya bokningstider finns på info@rcv.se eller 1177.se.

UPPSALA Välkommen! Tbevaccinering på gång vid ICA Maxi STENHAGEN parkeringen onsdag 4 maj kl 18.30-19.30. Vänligen, vi fortsätter att tillsammans skydda oss mot coronasmittan, håller avstånd, utemottagning. Ha gärna med egen penna och kom gärna ihåg vaccinationskortet. OBS! För barn och ungdomar < 19 år, så är tbevaccinet gratis denna säsong. Nya bokningstider finns på info@rcv.se eller 1177.se.

Pris:

Vuxendos: 400:- / st

Barndos: 360:- i bussen.